Qui som

L’Afrodita és una estudiant de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Actualment està cursant segon curs i a través del periodisme vol donar veu a aquells grups desfavorits que es troben en inferioritat de condicions i no poden tenir una veu pròpia. Li agrada molt escriure i en aquest bloc tracta diferents tipus de desigualtats que viuen les persones en la societat actual. En concret, aprofundeix en les desigualtats ètniques i intel·lectuals per donar-les a conèixer i ajudar a identificar-les amb més facilitat.

L’Atenea és una estudiant de segon de periodisme i ciències polítiques. Als seus 19 anys, li interessa sobretot parlar de feminisme i les desigualtats socials al món. La frase “una dona necessita un home com un peix necessita una bicicleta” representa la visió de la societat que vol projectar, buscant un canvi cap a una nova mentalitat. En aquest bloc es dedicarà sobretot a tractar temes sobre desigualtat de gènere, intentant donar una altre perspectiva de la societat.

L’Hera és una estudiant de periodisme i ciències polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Veu la informació com una eina essencial per resoldre les desigualtats al món. La frase “la informació és poder” la va animar a dedicar-se a aquesta professió. Li agradaria utilitzar aquest “poder” per millorar la situació mundial, un projecte ambiciós però, creu, possible. Aquest blog podria ser l’inici.

Las principales características de Zeus - ¡RESUMEN BREVE!


Zeus és un estudiant de Periodisme i Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Creu en el dret d’accés a la informació i defensa que mitjançant la comunicació es poden denunciar i canviar certes injustícies de la nostra societat, com ara la desigualtat religiosa o ètnica. L’acte de comunicar és molt més poderós del que molts pensen, perquè no es tracta només d»informar, sinó d’arribar a les capacitats intel·lectuals de les persones. Ho aconseguirem amb aquest bloc?